زندگی روستایی در اعصار گذشته در روستاهایی پراکنده تاحدودی خودبسنده و همگن جریان مییافت. اداره عمومی در روستاهای سنتی بر عهده کدخدا بود. او که هم به جماعت رعیت تعلق داشت و هم مورد تأیید و منصوب مالکان و متصرفان بود، نقش واسطه و نیز اداره امورجماعت را بر عهده داشت تا به گونهای کدخدامنشانه و درحد توانش و توان رعیت، کار بهرهکشی از رعایا را سامان دهد.
احمدآبادی, خدیجه. (1400). بررسی تبصره ۱ ماده ۲۶ قانون تشکیلات، ظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور با نگاه ویژه به شوراهای روستایی. فصلنامه علمی- تخصصی حق, 1(1), 25-27.
MLA
خدیجه احمدآبادی. "بررسی تبصره ۱ ماده ۲۶ قانون تشکیلات، ظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور با نگاه ویژه به شوراهای روستایی", فصلنامه علمی- تخصصی حق, 1, 1, 1400, 25-27.
HARVARD
احمدآبادی, خدیجه. (1400). 'بررسی تبصره ۱ ماده ۲۶ قانون تشکیلات، ظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور با نگاه ویژه به شوراهای روستایی', فصلنامه علمی- تخصصی حق, 1(1), pp. 25-27.
VANCOUVER
احمدآبادی, خدیجه. بررسی تبصره ۱ ماده ۲۶ قانون تشکیلات، ظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور با نگاه ویژه به شوراهای روستایی. فصلنامه علمی- تخصصی حق, 1400; 1(1): 25-27.