درباره نشریه

فصلنامه علمی-تخصصی «حق» نشریه‌ای در حوزه علم حقوق است که مجوز خود را از دانشگاه تهران اخذ و در پردیس فارابی دانشگاه تهران فعالیت می‌کند. هدف این فصلنامه پرداختن به گرایش‌های مختلف حقوق اعم از حقوق مالکیت فکری، حقوق خصوصی، حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق تجارت بین‌الملل، حقوق عمومی، حقوق نفت و گاز، حقوق بشر، سیر تاریخی حقوق و سایر رشته‌های حقوقی می‌باشد.
با توجه به رویکرد فصلنامه که مجوز انتشار الکترونیک و کاغذی را به صورت همزمان اخذ کرده، تلاش می‌شود کیفیت مقالات ارتقا یافته و مقالات از سراسر کشور پذیرش شده و پس از طی مراحل و فرآیند داوری در صورت تایید نهایی چاپ شده و همچنین متن تمامی مقالات پذیرفته شده در آدرس سایت فصلنامه به صورت رایگان در دسترس محققان و پژوهشگران قرار خواهد گرفت.
از همه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان رشته حقوق دعوت می‌شود مقالات علمی خود را مطابق شیوه‌نامه فصلنامه حق، ارسال نمایند.
با توجه به زمان لازم جهت داوری، فرصت ارسال مقالات برای درج در شماره اول که زمستان 1399 منتشر خواهد شد، پایان دی‌ماه 1399 می‌باشد.
جهت دریافت شیوه‌نامه ارسال مقالات به کانال «حق» مراجعه نموده و یا با ایمیل فصلنامه تماس بگیرید.